Evenemang

Letar ni lokal till er fest, dop eller bröllop?

Vi har lokalen för er. Vi visar er gärna runt så ni får känna in om den passar just ert evenemang. Hotellet Kungsbacken erbjuder också bar, konferens samt begravning och vid överenskommelse servering av mat till angivna aktiviteter.

Kontakta oss för att skapa det du önskar.

Bröllop

Går ni i bröllopstankar?
Vi har lokaler för allt ifrån den intima ceremonin till bröllopsfesten med upp till 45 gäster. Det bästa är att kontakta oss för att tillsammans göra bröllopet till vad ni vill.

Checklista

När ni kontaktar oss för offert är det bra om ni funderat lite kring:

  • Hur många  deltagare
  • Budget
  • Dukning
  • Vad som ska ingå (t.ex. välkomstdrink, hur många rätters middag, dryck till maten, bröllopstårtan, kaffe och avec, vickning)
  • Om ni vill inkludera allt, eller att gästerna ska betala själva för t.ex. drycken

Allt för att vi ska kunna ge en så riktig prisbild som möjligt.

Känner ni att ni inte riktigt vet, utan vill ha förslag så hjälper vi såklart till med det!

Fest

I vår eleganta restaurang kan vi ta upp till 45 sittande matgäster och är en populär och uppskattad lokal för bröllop, födelsedagsfirare och middagar där man kan duka upp med linnedukar, servetter och blomster i en härlig miljö.
Om ni önskar kan kaffet intagas i vår moderna och eleganta dagrum.

Begravning

För många är minnesstunden en viktig del av begravningen. Under ceremonin svallar känslorna, tankar flyger omkring och många mår i ärlighetens namn inte så bra när de går ut genom kyrkporten efter ceremonin.

Där har minnesstunden en vital funktion att fylla. Här får vi äntligen en chans till samtal sinsemellan, något som näppeligen är möjligt under ceremonins gång. Det vore dessutom oartigt. Men när vi slår oss ned vid bordet i samlingslokalen kan vi tala med varandra – om den döde, om vår relation till henne eller honom och om våra tankar, känslor och minnen.

Vill man istället ordna med förtäring själv får man ha i åtanke att man får sköta även borddukning, servering, diskning och städning på egen hand.

Vad ska man bjuda på?

Egentligen spelar det inte så stor roll vad man bjuder på. Vill man hålla det enklast möjligt kan man köpa in tårta och fikabröd och någon dricka, och brygga kaffe till gästerna. Då blir det inte heller så enormt mycket plock och disk efteråt.

Men man kanske ska ta med i beräkningen hur lång tid som kan ha gått sedan gästerna senast fick något i magen. Är det långväga gäster eller ceremonin och minnesstunden drar ut på tiden kan det vara lämpligt att bjuda på något lite matigare.

Logotype-HK

Adress

Hotel Kungsbacken
Kungsgatan 22
641 36 Katrineholm, Sverige

Sociala medier

Följ oss gärna på våra sociala medier.

Facebook